Το κρυφό μήνυμα της Google Chrome για όσους βλέπουν πολύ πορνό

Σχεδιάστηκε αρχικά για να μπορεί κάποιος να αγοράσει κρυφά δώρα από την αγαπημένη/ τον αγαπημένο του ή να ψάξει για πράγματα που ντρεπόταν να μάθει κανείς πως κοιτάει, όμως παράλληλα τα «incognito windows» χρησιμοποιούνται από πολλούς που θέλουν να παρακολουθήσουν κρυφά πορνό.

Και μπορεί όντως χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη εφαρμογή να παρακολουθεί κάποιος πορνό χωρίς να μένουν… αποδεικτικά στοιχεία στο κομπιούτερ ή το τηλέφωνο του, αλλά όπως φαίνεται η ίδια η Google γνωρίζει πολύ καλά τι βλέπετε και πόσο συχνά.

Έτσι όταν χρησιμοποιήσει κάποιος την εφαρμογή 100 φορές εμφανίζεται ένα emoticon χαμόγελο ή ένα που σου… κλείνει το μάτι.
Όσοι χρησιμοποιούν Android θα λάβουν συχνά το… κλείσιμο του ματιού -;), ενώ όσοι χρησιμοποιούν iOS θα λάβουν συνήθως το χαμογελαστό emoticon -:)

Η Google κάνει «πλακίτσα» με τους συχνούς χρήστες των incognito windows κάτι που άλλωστε συνηθίζει με διάφορα «κρυφά τρικ». Όπως για παράδειγμα όταν μία σελίδα παίρνει πολύ ώρα αν φορτώσει πατώντας στο πληκτρολόγιο το «κενό» εμφανίζεται ένας δεινόσαυρος και χρησιμοποιώντας και πάλι το spacebar αυτός θα αρχίσει να περνά εμπόδια.

Είναι βέβαιο πως στην πορεί θα ανακαλύψουμε κι άλλη μικρά κρυφά μυνήματα της Google, όμως προς το παρόν την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να κάνετε «ανώνυμη αναζήτηση» για τσεκάρετε πάνω την οθόνη κι αν δείτε emoticon με χαμόγελο μάλλον το έχετε… παρακάνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *